Heb je ooit een probleem gehad op Snapchat waarbij de video zonder geluid verschijnt? Dit kan vervelend zijn en ervoor zorgen dat u niet kunt genieten van de volledige communicatie-ervaring met geluid en beeld. Gelukkig is dit probleem eenvoudig op te lossen en kun je met perfect geluid van de video’s genieten.

In dit artikel onderzoeken we hoe Los het probleem op waarbij video zonder geluid verschijnt op Snapchat En geniet opnieuw van een complete communicatie-ervaring met audio en video. We zullen ook praten over de redenen waarom er geen audio verschijnt in Snapchat-video en geven je eenvoudige stappen om stille video te repareren. Lees verder voor meer informatie.

De belangrijkste punten waar u van kunt profiteren:

 • Het uitschakelen van de geluidsinstellingen in de telefoonapp kan de belangrijkste reden zijn waarom er geen geluid verschijnt in Snapchat.
 • Je kunt het stille videoprobleem in Snapchat oplossen door de audio-instellingen in de telefoonapp en de Snapchat-app te controleren.
 • Zorg ervoor dat de audiostatus tijdens het opnemen op Snapchat is en dat de microfoon goed werkt.
 • Mogelijk moet je de Snapchat-app updaten naar de nieuwste versie om het probleem op te lossen Video zonder geluid.
 • Als het probleem zich blijft voordoen, kun je het beste contact opnemen met Snapchat Support voor aanvullende hulp.

Waarom verschijnt het geluid niet in Snapchat-video?

Voordat we leren hoe we het probleem kunnen oplossen, moeten we begrijpen waarom het geluid niet in een Snapchat-video verschijnt. Een veel voorkomende oorzaak zijn uitgeschakelde audio-instellingen in de Telefoon-app.

Wanneer video-audio ontbreekt in Snapchat, kan de oorzaak hiervan de audio-instellingen van je telefoon zijn. Het geluid is mogelijk globaal uitgeschakeld of de stille geluidsmodus is ingeschakeld.

Om dit probleem op te lossen, moet u de audio-instellingen van uw telefoon controleren en ervoor zorgen dat het geluid is ingeschakeld en niet is gedempt. Controleer de algemene geluidsinstellingen van de telefoon en zorg ervoor dat het volumeniveau hoog genoeg is en dat er geen stille geluidsmodus is ingeschakeld.

De geluidsinstellingen kunnen per telefoon verschillen. Ga daarom naar het gedeelte Geluid of Algemene instellingen van uw telefoon en controleer de instellingen met betrekking tot geluid en luisteren.

Als het probleem dat er geen geluid verschijnt in Snapchat-video niet is opgelost nadat je de audio-instellingen van je telefoon hebt gecontroleerd, moet je mogelijk aanvullende reparatiestappen volgen in de Snapchat-app zelf.

Test het probleem in een andere video

Voordat je wijzigingen of oplossingen gaat aanbrengen in de Snapchat-app, probeer je een andere video af te spelen in de app om te controleren of het probleem beperkt is tot slechts één video of dat het van toepassing is op alle video’s.

Als het probleem zich bij alle video’s op Snapchat voordoet, duidt dit op een algemeen probleem met de audio-instellingen of met de applicatie zelf. In dit geval kunt u doorgaan met de volgende stappen om het probleem op te lossen.

Hoe stille video op Snapchat te repareren

Zorg er eerst voor dat je de Snapchat-app op je telefoon opent en naar de video gaat waarin je een audioprobleem ondervindt.

Ten tweede klikt u op het geluidspictogram bovenaan het scherm om er zeker van te zijn dat het geluid niet gedempt of verborgen is.

Als het geluid is uitgeschakeld, tikt u op het pictogram om het geluid af te spelen en het volume te controleren.

Als het volume laag is, verplaatst u de cursor om het volume te verhogen.

Mogelijk moet u ook de audio-instellingen van uw telefoon controleren. Ga naar je telefooninstellingen en zorg ervoor dat het geluid is ingeschakeld en dat er geen instellingen voor geluidsonderdrukking zijn, of schakel het uit.

Een afbeelding van de Snapchat-applicatie

Als de voorgaande stappen niet werken, moet je mogelijk de Snapchat-app updaten naar de nieuwste beschikbare versie. Bezoek de app store op je telefoon en controleer op updates voor Snapchat en installeer deze.

Als het probleem zich blijft voordoen, kan er een probleem zijn met het besturingssysteem van de telefoon. In dit geval wordt aanbevolen om de telefoon opnieuw op te starten en de audio-instellingen opnieuw in te stellen.

Als het probleem zich blijft voordoen en je geen oplossing vindt, neem dan contact op met de ondersteuning van Snapchat voor de nodige hulp. Je kunt contact met hen opnemen via de officiële Snapchat-website of via sociale media.

Controleer de audio-instellingen van uw telefoon

Voordat u een probleem gaat oplossen Video zonder geluid Zorg ervoor dat op Snapchat de audio-instellingen van je telefoon goed werken en dat er geen problemen zijn met het algehele geluid van de telefoon.

Volg deze eenvoudige stappen om uw audio-instellingen te controleren:

 1. Telefooninstellingen openen.
 2. Ga naar het gedeelte Geluid of Geluid en meldingen.
 3. Zorg ervoor dat het volume hoog staat en niet is gedempt.
 4. Controleer of beltonen en waarschuwingen zijn ingeschakeld.
 5. Controleer de geluidsinstellingen van andere apps die op uw telefoon zijn geïnstalleerd en zorg ervoor dat ze zijn ingeschakeld en goed werken.

Nadat je de audio-instellingen van je telefoon hebt gecontroleerd, kun je proberen een video af te spelen in de Snapchat-app om te zien of deze er nog steeds is Ontbrekende stem op snapchat.

Controleer de audio-instellingen op Snapchat

Controleer je Snapchat-audio-instellingen om er zeker van te zijn dat ze correct zijn geconfigureerd en dat de app niet is gedempt of gedempt.

De reden waarom er geen geluid verschijnt in video’s op Snapchat kan te wijten zijn aan het uitschakelen van de geluidsinstellingen in de applicatie of de geluidswaarschuwingen op de telefoon. Open de Snapchat-applicatie en ga naar de juiste audio-instellingen.

Zorg ervoor dat het volumeniveau op het maximale niveau staat en dat het geluid niet gedempt is. Als geluid is uitgeschakeld in Snapchat- of telefoongeluidsmeldingen, moet je deze inschakelen om ervoor te zorgen dat er geluid in video’s verschijnt.

Stappen om de audio-instellingen te controleren:

 1. Ga naar het instellingenmenu in de Snapchat-applicatie.
 2. Zoek instellingen met betrekking tot geluid of audio.
 3. Zorg ervoor dat het volume hoog staat en dat het geluid niet gedempt of gemaskeerd is.
 4. Activeer alle audiogerelateerde opties die mogelijk zijn uitgeschakeld.
 5. Start de Snapchat-app opnieuw en probeer de video’s af te spelen om te zien of het geluid verschijnt.

Controleer de audiostatus tijdens het opnemen

Tijdens het opnemen van video op Snapchat is het belangrijk om de audiostatus te controleren en de microfoon goed af te stellen. De reden voor het gebrek aan geluid in de video kan een gedempte of inactieve microfoon zijn.

Om ervoor te zorgen dat de audiostatus tijdens de opname correct is, volgt u deze stappen:

 1. Zorg ervoor dat de aan/mute-schakelaar op Snapchat niet is ingeschakeld. Zorg ervoor dat het niet is uitgeschakeld of gedempt.
 2. Open de app-instellingen en controleer uw microfooninstellingen. Zorg ervoor dat deze is ingeschakeld en dat Snapchat toegang heeft tot je microfoon.
 3. De microfoon zelf is mogelijk defect. Controleer de microfoon en zorg ervoor dat deze geen storingen of technische problemen heeft.
 4. Als u een hoofdtelefoon met ingebouwde microfoon gebruikt, zorg er dan voor dat deze goed is aangesloten en goed werkt.

Nadat je deze stappen hebt gevolgd, neem je een nieuwe video op op Snapchat en controleer je of de audio goed werkt. Als het probleem met stille video van Snapchat aanhoudt, bekijk dan andere stappen om het probleem op te lossen of neem contact op met Snapchat-ondersteuning voor aanvullende hulp.

Update van de Snapchat-applicatie

Controleer op updates voor Snapchat en zorg ervoor dat je de nieuwste versie hebt geïnstalleerd. Periodieke updates voor mobiele applicaties omvatten bugfixes en algemene verbeteringen, en kunnen helpen Los het probleem van stille video in Snapchat op.

Volg deze stappen om te controleren op nieuwe updates:

 1. Open de applicatiewinkel op uw mobiele telefoon.
 2. Zoek Snapchat in de lijst met apps.
 3. Klik op de updateknop, indien beschikbaar.
 4. Wacht tot de nieuwe update is geïnstalleerd.
 5. Start de Snapchat-app opnieuw en probeer de video opnieuw af te spelen.

Het installeren van de nieuwste versie van Snapchat kan voldoende zijn om het stille videoprobleem op te lossen. Als het probleem zich blijft voordoen, onderzoek dan andere opties die we in de komende secties zullen noemen.

Start de telefoon opnieuw op

Als het probleem zich voordoet, is het niet opgelost Video zonder geluid Op Snapchat kun je met een simpele stap je telefoon opnieuw opstarten en de instellingen resetten.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het geluid niet verschijnt in de Snapchat-applicatie en het probleem kan worden opgelost door de telefoon opnieuw op te starten. Schakel de telefoon op de juiste manier uit en wacht een paar seconden voordat u hem weer inschakelt.

Door de telefoon opnieuw op te starten, formatteert u de algemene instellingen van de telefoon opnieuw en wordt het probleem van het niet verschijnen mogelijk opgelost Video zonder geluid Op snapchat.

Als het probleem zich blijft voordoen, kun je gerust doorgaan en andere voorgestelde oplossingen proberen om het probleem op te lossen waarbij video’s zonder geluid verschijnen op Snapchat.

Neem contact op met Snapchat-ondersteuning

Als de video zonder geluid blijft verschijnen op Snapchat, is het raadzaam contact op te nemen met het Snapchat-ondersteuningsteam voor aanvullende hulp. Je kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam door het contactformulier op de Snapchat-website in te vullen of per e-mail. Zij staan ​​klaar om je te helpen je probleem snel en effectief op te lossen.

Als je contact opneemt met de ondersteuning van Snapchat, moet je mogelijk gedetailleerde informatie verstrekken over het probleem dat je ondervindt en de instructies volgen die ze geven. Ze kunnen u ook om aanvullende informatie vragen of stille video-opnamen bijvoegen om de nodige ondersteuning te bieden.

Door hen te raadplegen, kunt u een betere analyse van uw probleem maken en weet u welke stappen nodig zijn om het probleem op te lossen. Aarzel niet om contact op te nemen met de Snapchat-ondersteuning, zij zijn hier om u te helpen video-audio in de Snapchat-app te herstellen en een perfecte en plezierige ervaring te hebben.

Conclusie

Dit artikel vindt manieren Los het probleem op waarbij video zonder geluid verschijnt op Snapchat. Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben en mogelijk moet u verschillende stappen volgen om het probleem op te lossen. Als het probleem zich blijft voordoen, kun je het beste contact opnemen met Snapchat Support voor aanvullende hulp.

FAQ

Los het probleem op waarbij video zonder geluid verschijnt op Snapchat

Je zou kunnen Los het probleem op waarbij video zonder geluid verschijnt op Snapchat Door de volgende stappen te volgen:
– Controleer de audio-instellingen van uw telefoon.
– Controleer de audio-instellingen in de Snapchat-applicatie.
– Controleer de audiostatus tijdens de opname.
– Update de Snapchat-applicatie.
– Start de telefoon opnieuw op.
– Neem contact op met Snapchat-ondersteuning als het probleem aanhoudt.

Waarom verschijnt het geluid niet in Snapchat-video?

Voordat we leren hoe we het probleem kunnen oplossen, moeten we begrijpen waarom het geluid niet in een Snapchat-video verschijnt. Een veel voorkomende oorzaak zijn uitgeschakelde audio-instellingen in de Telefoon-app.

Hoe stille video op Snapchat te repareren

Hier geven we je eenvoudige stappen om stille video op Snapchat te repareren:
– Controleer de audio-instellingen van uw telefoon.
– Controleer de audio-instellingen in de Snapchat-applicatie.
– Controleer de audiostatus tijdens de opname.
– Update de Snapchat-applicatie.
– Start de telefoon opnieuw op.
– Neem contact op met Snapchat-ondersteuning als het probleem aanhoudt.

Controleer de audio-instellingen van uw telefoon

Voordat je begint met het oplossen van het stille videoprobleem op Snapchat, moet je ervoor zorgen dat de audio-instellingen van je telefoon goed werken en dat er geen probleem is met het algehele geluid van de telefoon.

Controleer de audio-instellingen op Snapchat

Controleer je Snapchat-audio-instellingen om er zeker van te zijn dat ze correct zijn geconfigureerd en dat de app niet is gedempt of gedempt.

Controleer de audiostatus tijdens het opnemen

Zorg er bij het opnemen van video op Snapchat voor dat het geluid niet gedempt is en dat de microfoon goed werkt.

Update van de Snapchat-applicatie

Controleer op updates voor Snapchat en zorg ervoor dat je de nieuwste versie hebt geïnstalleerd.

Start de telefoon opnieuw op

Als het stille videoprobleem op Snapchat niet is opgelost, start je je telefoon opnieuw op om de instellingen te resetten.

Neem contact op met Snapchat-ondersteuning

Als de video zonder geluid blijft verschijnen op Snapchat, neem dan contact op met het Snapchat-ondersteuningsteam voor aanvullende hulp.

Conclusie

In dit artikel hebben we besproken hoe je het probleem kunt oplossen dat video zonder geluid op Snapchat verschijnt. De redenen kunnen meerdere zijn en u moet verschillende stappen ondernemen om het probleem op te lossen. Als het probleem zich blijft voordoen, raden we je aan contact op te nemen met Snapchat Support voor hulp.