Als je het aantal views op je YouTube-kanaal wilt vergroten en meer gebruikers wilt bereiken, is het koppelen van je kanaal aan je Facebook-pagina een essentiële stap. Dat kan op makkelijke en snelle manieren, die wij je in dit artikel uitleggen.

De belangrijkste punten:

 • Door uw YouTube-kanaal aan uw Facebook-pagina te koppelen, verbetert u de interactie van het publiek met uw inhoud.
 • Je kunt verschillende methoden gebruiken om je kanaal aan je Facebook-pagina te koppelen.
 • U kunt uw video’s vanaf uw YouTube-kanaal rechtstreeks op uw Facebook-pagina publiceren.
 • Marketingstrategieën bieden mogelijkheden om de betrokkenheid van het publiek bij uw kanaal en pagina te vergroten.
 • Deze stap moet worden gecombineerd met het gebruik van verschillende strategieën die u op weg helpen naar succes in de steeds veranderende markt.

Manieren om YouTube aan een Facebook-pagina te koppelen

Het koppelen van een YouTube-account aan een Facebook-pagina is een essentiële zaak voor iedereen die een YouTube-kanaal beheert en het aantal views en abonnees wil vergroten. In dit gedeelte bespreken we enkele van de verschillende methoden die u kunt gebruiken om uw persoonlijke YouTube-kanaal op een eenvoudige en effectieve manier aan uw Facebook-pagina te koppelen.

1. Gebruik de directe linkfunctie tussen Facebook en YouTube

Facebook en YouTube bieden de functie van directe koppeling tussen de twee accounts, zodat u uw YouTube-account eenvoudig en snel aan uw Facebook-pagina kunt koppelen. Wanneer u verbinding maakt tussen de twee accounts, kunt u uw YouTube-video’s rechtstreeks op uw Facebook-pagina delen. Kijkers kunnen zich ook abonneren op uw YouTube-kanaal en uw Facebook-pagina leuk vinden zonder tussen de twee platforms te hoeven schakelen.

2. Gebruik accountkoppelingsservices

Er zijn veel diensten en hulpmiddelen beschikbaar waarmee u uw YouTube-account en Facebook-pagina effectief kunt koppelen, zoals IFTTT, Zapier en andere. Met deze diensten kunt u uw video’s automatisch op uw Facebook-pagina publiceren, zodat elke video die u uploadt op uw YouTube-kanaal wordt gepubliceerd.

3. Gebruik emoji’s op Facebook om je YouTube-account te taggen

Facebook staat gebruikers toe emoji’s toe te voegen aan hun persoonlijke pagina en privépagina’s, en je kunt deze symbolen gebruiken om naar je YouTube-account of je eigen kanaal te verwijzen. U kunt bijvoorbeeld het officiële YouTube-pictogram “” of gebruiken om de aandacht van gebruikers te trekken en hen naar uw YouTube-kanaal te leiden.

Hoe u het YouTube-kanaal aan de Facebook-pagina koppelt

Het koppelen van uw YouTube-kanaal aan uw Facebook-pagina is een van de belangrijke manieren om de interactie van het publiek met uw inhoud te vergroten. In dit gedeelte bespreken we gedetailleerde stappen waarin wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen.

 1. Log in Ga naar je YouTube-account en ga naar het kanaal dat je aan je Facebook-pagina wilt koppelen.
 2. Klik op het instellingenmenu Naast de knop Bewerken op je YouTube-pagina.
 3. Klik op “Delen” In het instellingenzijmenu.
 4. Klik op de knop ‘Accounts koppelen’ Facebook verschijnt en log erop in. Klik daarna op “OK”.
 5. Open uw pagina op Facebook Klik op de knop ‘Favorieten synchroniseren’ en kies het kanaal dat u wilt koppelen.
 6. Voer pagina-informatie in die u wilt koppelen en klik op “Druk om te bevestigen”.
 7. Controleer of je YouTube-account aan je pagina is gekoppeld Klik op Facebook op ‘OK’.

Manieren om YouTube-video’s aan een Facebook-pagina te koppelen

Video’s worden beschouwd als een van de meest populaire inhoud op YouTube en om een ​​grotere effectiviteit bij elektronische marketing te bereiken, moeten ze aan uw Facebook-pagina worden gekoppeld. Een van de meest populaire manieren om YouTube-kanaalvideo’s aan een Facebook-pagina te koppelen is:

 1. Deel video’s rechtstreeks vanaf YouTube op uw Facebook-pagina door op de deelknop te klikken en te kiezen uit de opties ‘Delen op Facebook’.
 2. Accounts koppelen: U kunt uw YouTube-account aan uw Facebook-account koppelen door naar ‘Accountinstellingen’ op uw YouTube-kanaal te gaan en vervolgens op ‘Verbinden met uw sociale netwerken’ te klikken.
 3. Voeg de videolink toe aan de Facebook-pagina, waar u de videolink van zijn YouTube-pagina kunt kopiëren en deze rechtstreeks op uw Facebook-pagina kunt publiceren.

Vergeet niet je video’s beschikbaar te maken voor delen en insluiten, omdat kijkers ze hierdoor gemakkelijker kunnen publiceren en de betrokkenheid bij de video’s vergroten.

U kunt nu verder lezen in het volgende gedeelte waarin wordt gesproken Hoe YouTube-video’s op Facebook-pagina te delen.

Hoe YouTube-video’s op Facebook-pagina te delen

 1. Open de video die u wilt delen op uw Facebook-pagina
 2. Klik op de knop ‘Delen’ onder de video
 3. Je ziet de optie “Delen op Facebook”, selecteer deze optie
 4. Het vak “Delen op Facebook” verschijnt. Schrijf de tekst van uw pagina bij de video. U kunt ook het type delen van een afbeelding of video wijzigen binnen de beschikbare opties.
 5. Klik op “Publiceren” om de video op uw Facebook-pagina te delen

Zo worden uw YouTube-kanaalvideo’s gemakkelijk gedeeld op uw Facebook-pagina!

Hoe u YouTube-video’s op uw Facebook-pagina publiceert

Er zijn veel methoden die je kunt gebruiken om YouTube-video’s op je Facebook-pagina te plaatsen, en in dit gedeelte zullen we enkele effectieve opties onderzoeken:

1. Direct video delen

Als je een specifieke video van je YouTube-kanaal wilt delen, kun je dat eenvoudig doen door de directe link naar de video op je Facebook-pagina te sturen. Je kunt de livevideo ook op de pagina insluiten door code van YouTube te kopiëren en deze in je Facebook-bericht te plakken.

2. Koppel het YouTube-account aan de Facebook-pagina

U kunt uw YouTube-account ook koppelen aan uw Facebook-pagina. Nadat je dit hebt gedaan, geeft de YouTube-app automatisch alle video’s weer die je op je YouTube-pagina hebt gepubliceerd. Zodra de twee accounts zijn gekoppeld, kunt u een memo instellen om automatisch video’s op uw Facebook-pagina te plaatsen.

3. Deel andere berichten op sociale media

Als u video’s deelt op andere sociale netwerken zoals Twitter, Instagram of Snapchat, kunt u deze ook op uw Facebook-pagina plaatsen. Kopieer gewoon de berichtlink en plak deze in uw bericht.

Met deze methoden kunt u eenvoudig YouTube-video’s op uw Facebook-pagina publiceren en ervoor zorgen dat uw inhoud een zo groot mogelijk publiek bereikt.

Een YouTube-account koppelen aan een Facebook-pagina

De afgelopen jaren zijn sociale-mediasites wijdverspreid geworden, en dit betekent dat verschillende marketingplatforms een geweldige plek kunnen zijn om veel volgers te bereiken. Tot deze platforms behoren Facebook en YouTube.

Om optimaal gebruik te maken van uw accounts op deze twee netwerken, kunt u uw YouTube-account koppelen aan uw Facebook-pagina. Dit is wat dit artikel uitlegt.

Voordat u uitleg geeft, moet u ervoor zorgen dat uw Facebook- en YouTube-accountgegevens correct zijn en correct zijn ingevoerd op hun platforms.

Blijf lezen om te leren hoe u uw YouTube-account aan uw Facebook-pagina kunt koppelen:

Stap 1: Open uw YouTube-account in een webbrowser

Bezoek de pagina “YouTube.com” En inloggen.

Het wordt aanbevolen dat u ervoor zorgt dat uw YouTube-account het account is dat u aan uw Facebook-pagina wilt koppelen, zodat er geen probleem is.

Stap 2: Klik op Kanaalinstellingen

Ga naar je YouTube-startpagina en klik vervolgens op “profielfoto” Gelegen in de rechterbovenhoek.

Er wordt een pop-upvenster geopend met een paar verschillende opties. Je moet kiezen Mijn kanaal Om verder te gaan in de richting van deze stap.

Stap 3: Koppel het YouTube-account aan de Facebook-pagina

Als je eenmaal binnen bent, zie je nu een venster met veel verschillende opties voor je YouTube-kanaal. Kiezen “Kanaalinstellingen”.

Op de volgende pagina moet u kiezen “Account koppelen”. Vanaf hier wordt u doorgestuurd naar een andere pagina waarin u wordt gevraagd YouTube toegang te geven tot uw Facebook-pagina. Onder het dialoogvenster krijgt u nu een overzicht van al uw Facebook-pagina’s.

Zodra u de pagina selecteert, wilt u een account koppelen

Hoe video’s op een Facebook-pagina te plaatsen

Wanneer u video’s van uw YouTube-kanaal rechtstreeks op uw Facebook-pagina wilt publiceren, moet u deze stappen volgen:

 1. Ga naar de video die je op je Facebook-pagina en je YouTube-kanaal wilt publiceren.
 2. Kopieer de link naar de video vanuit de adresbalk van uw browser.
 3. Log in op uw Facebook-pagina.
 4. Kies ‘Pagina’s’ in de lijst met opties aan de linkerkant van uw Facebook-pagina.
 5. Selecteer de pagina waarop u de video wilt plaatsen.
 6. Klik op ‘Publiceren’ en u ziet de optie ‘Een link publiceren’. Klik erop en voer de link in die je van je YouTube-kanaal hebt gekopieerd.
 7. Wacht tot de video is geïmporteerd en de titel en andere video-informatie automatisch verschijnen.
 8. Voeg uw commentaar toe en klik op “Publiceren” om uw video op uw Facebook-pagina te publiceren.

Met deze methode kunt u eenvoudig en snel video’s van uw YouTube-kanaal op uw Facebook-pagina publiceren en de interactie met uw inhoud vergroten.

Hoe het YouTube-kanaal op de Facebook-pagina te delen

Het koppelen van uw YouTube-kanaal aan uw Facebook-pagina is een van de belangrijke dingen die de interactie van het publiek met uw inhoud kunnen vergroten. Wij bieden u de beste manieren en instructies om uw YouTube-kanaal op uw Facebook-pagina te delen:

 1. Log in op uw Facebook-account.
 2. Klik op de optie ‘Plaatsen’ bovenaan uw Facebook-pagina.
 3. Klik op ‘Video’ in de lijst met opties die hieronder verschijnt.
 4. Voer nu de link in die u op uw Facebook-pagina wilt delen en voeg desgewenst een titel, beschrijving en foto voor de video toe.
 5. Klik op “Publiceren” om de video op uw Facebook-pagina te delen en deze zal ook op uw YouTube-kanaal verschijnen.

Bij het delen van een video kunt u ook de directe link naar de YouTube-video op uw Facebook-pagina gebruiken. Je kunt de YouTube-pagina van je kanaal ook delen op je Facebook-pagina om meer volgers te trekken.

Vergeet niet om uw inhoud regelmatig op Facebook te delen en streef ernaar waardevolle inhoud aan te bieden die meer publiek zal aantrekken.

Marketingstrategieën voor het koppelen van YouTube en Facebook

Marketingstrategieën voor sociale media worden beschouwd als een van de belangrijkste manieren om de interactie tussen uw YouTube-kanaal en uw Facebook-pagina te vergroten. We bieden u enkele nuttige technieken voor het op de markt brengen en publiceren van de inhoud van uw kanaal op Facebook:

 • Gebruik een aantrekkelijke titel en adequate beschrijving: Je moet een onderscheidende en aantrekkelijke titel en beschrijving voor je video’s kiezen. Dit helpt het publiek aan te trekken en het aantal weergaven en interactie te vergroten.
 • Gebruik hashtags: Je kunt de juiste hashtag gebruiken voor de inhoud van je video’s, omdat dit het voor platformgebruikers gemakkelijker maakt om naar vergelijkbare inhoud te zoeken.
 • Deel regelmatig inhoud: Deel regelmatig YouTube-inhoud op uw Facebook-pagina, zodat u volgers kunt aantrekken en de interactie met het kanaal kunt vergroten.

Je kunt ook profiteren van gesponsorde advertenties om het kanaal en de video’s op Facebook te promoten. Je kunt ook reacties en reacties op reacties gebruiken om volgers tot interactie aan te moedigen, waardoor de kans groter wordt dat je een zo groot mogelijk publiek bereikt en de interactie en het aantal volgers van jouw kanaal.

Effectieve manieren om de betrokkenheid van uw publiek te verbeteren

De interactie van het publiek met uw YouTube-kanaal en Facebook-pagina is een van de belangrijkste dingen in de wereld van digitale marketing. Door enkele effectieve methoden te volgen, kunt u de interactie van het publiek met uw inhoud verbeteren en het aantal weergaven en likes op uw YouTube-kanaal en Facebook-pagina vergroten. Hier zijn enkele effectieve methoden die u kunt toepassen:

 • Publiceer inhoud van hoge kwaliteit die nuttig is voor het publiek.
 • Continue interactie met het publiek en het beantwoorden van hun opmerkingen en vragen.
 • Bepaal de optimale timing voor het publiceren van inhoud en interactie met het publiek.
 • Het organiseren van wedstrijden en prijzen die het publiek aanmoedigen om met uw inhoud te communiceren.
 • Promoot uw Facebook-pagina en YouTube-kanaal via sociale media, e-mail en betaalde advertenties.

Door deze methoden en tips toe te passen, kunt u de betrokkenheid van uw publiek verbeteren en uw inhoud effectiever en succesvoller maken.

Conclusie

In dit artikel hebben we geleerd over effectieve manieren om een ​​YouTube-kanaal aan een Facebook-pagina te koppelen, inclusief een gedetailleerde uitleg van de stappen die moeten worden gevolgd om soepel te kunnen linken. We hebben ook geleerd hoe u video’s kunt delen en publiceren, naast effectieve marketingstrategieën die kunnen worden gevolgd om de interactie van het publiek met de inhoud van uw YouTube-kanaal en uw Facebook-pagina te vergroten.

We hopen dat het artikel nuttig voor u zal zijn en dat het u zal helpen uw doelen te bereiken: een groter publiek bereiken en het succes van uw YouTube-kanaal en Facebook-pagina bereiken.